top of page

CANADA, British Colombia

Dette er uden tvivl vores top destination

Her er skruet en virkeligt god tur sammen, som går ind og rammer alle med lyst til fiskeri efter laks og steelhead i nogle super vidunderlige omgivelser.

Vi taler 10-14 dage i British Colombia, nærmere betegnet Vancouver Island

Fiskeriet efter laks foregår sidst i september til slut oktober. hvorimod Steelhead fiskeriet er bedst fra begyndelsen af December til udgangen af Marts.

Tilbuddet indeholder 10 -14 overnatninger i fuldt udstyret 23′-24′ autocamper

transfer fra lufthavn til pick’up og samme på hjemrejsen. rejsen bookes direkte hos den Canadiske leverandør, og betaling foregår direkte.

Dette er det oplagte valg, hvis man på egen hånd vil udforske, det rige fiskeri Canada har at byde på.


Der er selvfølgelig utallige muligheder for at koble guide eller turleder på, eller få råd og vejledning inden turen, omkring hvor fiskeriet er bedst, derved kan man planlægge den optimale tur hjemmefra. Se flere billeder

Er du/i interesseret i en tur på egen hånd, så kontakt os endelig for en pris.

Priserne kan variere en smule da de er afhængige af valuta kursen, samt deltagerantal og varighed.

Dette er en rig mulighed for at lære British Colombia at kende, i en fuld udstyret autocamper er du din egen herre, og bestemmer selv slagets gang.

Autocamperen giver dig også den enestående mulighed, at du kan flytte efter vanstande, fiskeopgange, eller hvis du ganske simpelt gerne vil udforske nyt vand.

Og vand er der nok af, med over 20.000 km kystlinie, 25.000 søer og mange mange tusinder af km lakse og steelhead førende floder er dette simpelthen et land enhver lystfisker ikke må snyde sig selv for

bottom of page