top of page

Floden Cowichan, er en af de mest berømte og omtalte floder på Vancouver island, op der er en kraftig opgang af både laks og steelhead, her kan du virkelig nyde et fantastisk fiskeri i nogle helt utrolige omgivelser. Derudover er der ikke langt omkring efter den ene flod efter den anden, og der er altid mulighed for at finde noget fiskeri der passer netop til jer.

Hytterne ved Cowichan ligger helt ned til den berømte Cowichan floden i udkanten af byen Lake Cowichan, på Vancouver Island, og som man kan se på billederne, kan man bogstaveligt talt spytte i floden fra verandaen.


Kom væk fra stress og jag, og få dig en "kom tilbage til naturen" oplevelse, og føl roen omgive dig, når du sidder på din private veranda og ser fiskerne roligt glide forbi. Cowichan floden er blevet udråbt som national arv "Fly Fishing Capital of Canada" siden begyndelsen af 1900-tallet. floden er delt op i et fly only stræk, samt et gear stræk, hvor alle metoder ifølge fiskereglerne må benyttes.

Vores hytter ved Cowichan floden er veludstyret og godt fyldt med alle de nødvendige faciliteter, der skal til for et ordentligt selvhushold. Indeni finder opholdsstue/køkkenalrum med brændeovn. 2 værelser med dobbeltsenge, og et flisebelagt bad i badeværelset. Der er TV og WIFI, BBQ grill opvaskemaskine, ja kort sagt alt nødvendigt for at gøre dit ophold behageligt.


Med en køretur fra Vancouver internationale lufthavn, på ca. 4-5 timer incl færgeoverfarten, så er man ved disse dejlige hytter, lige ned til Cowichan floden.

Der er ikke langt til supermarkeder og restauranter, og hytterne er endda centralt placeret, som en base for at udforske andre floder på øen.

bottom of page