top of page

British Columbia er velsignet med lange fritløbende vilde floder, der er fulde af laks, ørred, Steelhead og Stør. Støren er at finde i blot en håndfuld af disse, men alle de resterende arter er fælles for næsten enhver flod, der løber ud i havet i sydvest British Columbia. Vancouver har et bredt udvalg af vand til fiskeri, herunder Fraser River og Harrison River, som har høstet verdensberømt status for sit stør fiskeri og ikke mindst sine massive opgange af laks.


Her kommer du til noget af Vancouver områdets bedste laksefiskeri.

Vi sammenarbejder med en af områdets ældste og bedste guide virksomheder, som virkelig har fingeren på pulsen, med hvor der sker noget i flod systemet.

Alt fiskeri foregår i områder som ikke er tilgængelig med bil, og det er en kæmpe fordel, da vi ikke er de eneste der gerne vil fange de blanke laks.


Vores samarbejd partner, sætter en ære i at gøre dette til en stor oplevelse for dig, og kender systemet ud og ind, derfor vil du opleve at han finder steder at fiske, hvor der ikke er skulder ved skulder fiskeri, samt hvor sceneriet og naturen er ubeskrivelig flot.

bottom of page